Vastuullisuus tarkoittaa meille Koiviston Autolla tekoja niin ympäristön kuin henkilöstömme tyytyväisyyden, monimuotoisen työyhteisön ja työturvallisuuteen liittyen. Linja-autoliikenne uusiutuvilla polttoaineilla on toimintamme keskiössä ja investoimme sähköistyvään kalustoon lähivuosina voimakkaasti. Työyhteisömme koostuu yli 2500 työntekijästä ja kaikkia työntekijöitämme kohdellaan tasa-arvoisesti iästä, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta tai kansalaisuudesta riippumatta. Meillä jokaista kunnioitetaan ja jokainen voi olla oma itsensä niin asiakkaana kuin työkaverina.  

”Meille Koiviston Autolla vastuullisuus on ollut luonteva osa toimintaamme jo vuosikymmeniä, vaikka nykyisestä ESG-viitekehyksestä taikka kiertotaloudesta käsitteenä ei ollut silloin merkkiäkään. Meille vastuullisuus tarkoittaa konkreettisia tekoja jokapäiväisessä työssämme, onhan joukkoliikenteen valinta jo itsessään vastuullinen teko. Suomen suurimpana alan toimijana haluamme toimia suunnannäyttäjänä myös vastuullisuudessa”, konserninjohtaja Henrik Mikkola kertoo. 

Vastuullisuusraporttimme kuvaa vuoden 2023 tapahtumia vastuullisuuden näkökulmasta ja on yksi askelmerkeistämme kohti vuoden vaihteessa alkavaa CSRD-direktiivin mukaista raportointia.  

Koiviston Autolla vastuullisuus tarkoittaa konkreettisia tekoja jokapäiväisessä työssämme – onhan joukkoliikenteen valitseminen aina valinta ympäristön puolesta!

Tutustu vastuullisuuteen ja vastuullisuusraporttiimme https://www.koivistonauto.fi/vastuullisuus